Universoil

Universoil logo

Op zoek naar een zinvolle carrière?

Een goed gevoel hebben bij je job

Universoil is gegroeid met het welzijn van haar werknemers als primaire doelstelling. We weten dat jij het belangrijkste kapitaal van ons bedrijf bent. Daarom doet Universoil er alles aan om ervoor te zorgen dat onze getalenteerde mensen zich gehoord, begrepen en gesteund voelen en zin vinden in wat ze doen. Kortom, we willen graag dat je competent, gelukkig en voldaan bent.

Vacatures

Huidige opportuniteiten

Wil je graag deel uitmaken van team van experten deskundig in het beheer van bodem en grondwater, met een langetermijnvisie, en mogelijkheden hebben om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen om uit te blinken in je vakgebied?

Wil je samenwerken met collega’s die je waarden van respect voor jezelf, voor anderen en voor het milieu delen?

Veldmedewerker bodemonderzoek– regio Oost-en-West Vlaanderen

Je neemt bodem- en grondwaterstalen af – Je houdt van teamwork -Je hebt een sterke technische interesse -Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken…

Technicien de chantier - Wallonie/Bruxelles

Forages manuels ou mécaniques à caractère environnemental, placement de piézomètres, mesures in situ, échantillonnages de sol et d’eau souterraine, tests de perméabilité, nivellement de piézomètres …

Technicien de chantier/préleveur - Wallonie/Bruxelles

Echantillonnages de sol et d’eau souterraine, tests de perméabilité, nivellement de piézomètres …

Projectingenieur bodemonderzoek - Gent/Gullegem

Ben jij altijd nieuwsgierig naar wat er in en onder de bodem zit?
Hou jij van “fieldwork” en heb je daarvoor steeds een paar laarzen bij de hand? Haal je bovendien energie uit het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid? 

Ingénieur de projet "expert en pollution du sol" - Charleroi/Liège

Tu assures la pleine gestion du dossier tant au bureau que sur chantier pour coordonner les prélèvements d’échantillons..

De voordelen van bij ons te werken

Evenwicht tussen werk en privé

Je geeft alles in je werk en tegelijkertijd wil je ook genieten van je privéleven. Dat is logisch! Universoil staat altijd klaar om naar je behoeften te luisteren en geeft je een zekere flexibiliteit in de manier waarop je je werk organiseert.

 

Diversiteit en inclusiviteit

Bij Universoil tellen alleen je vaardigheden en motivatie. Je werkt in een niet-oordelende omgeving die verschillen accepteert en diversiteit zelfs aanmoedigt. Respect en ruimdenkendheid behoren tot je kernwaarden. Dus, welkom!

Een leuke sfeer

Bij Universoil werk je het hele jaar door met leuke collega’s en een empathisch, zorgzaam management, en één of twee keer per jaar organiseren we topevenementen voor iedereen. Omdat we het waard zijn. 

 

Expert worden

Werken bij Universoil is continu opleiding volgen. Wij bieden je boeiende uitdagingen waarmee je zowel professioneel als persoonlijk vooruit kunt. Vaarwel routine, hallo ontwikkelingskansen!

Bij Universoil werken

Optimale tools voor volleerde medewerkers

Meewerken aan bodembescherming en de bescherming van natuurlijke hulpbronnen is een roeping. Om deze missie succesvol uit te voeren, is het belangrijk om goed omringd, goed voorbereid en vooral goed uitgerust te zijn.

Het Team

We zijn op zoek naar echt talent. Mensen die de moed hebben om kansen te grijpen. Die begrijpen dat je passie, geduld en doorzettingsvermogen nodig hebt om het verschil te maken.

 

Kom bij ons werken

Neem contact met ons op voor een van de bovenstaande vacatures of voor een open sollicitatie.

The right (wo)man at the right place

Je op je plek voelen

Iedereen is uniek. Iedereen heeft zijn eigen rol. Iedereen heeft zijn eigen plek. We willen graag dat je je niet voelt als een vervangbare pion. Je maakt deel uit van het geheel en niemand in het bedrijf is belangrijker dan jij. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en de autonomie die je nodig hebt om je te ontplooien. Wij zijn er om je te ondersteunen, te coachen en je de feedback te geven die je nodig hebt om je beste werk te leveren.